ShelbyShots Live Event Studio

The Blog

fotballdrakterga da sin kritiske Norges drakt syn på beslutningen

Ian Wright sa da at Arsenal kanskje har kastet en gylden mulighet til å liga mestere ved ikke så snart som mulig å ta en tøff forsvarer billige fotballdrakter som Raphael Varane. Ja Raphael Varane.

Arsene Wenger har nylig innført Gabriel Paulista og Calum Chambers de siste 18 månedene for å styrke sin forsvarssektor. I vintermarkedet har lederen nettopp kjøpt midtbanespiller Mohamed Elneny for 5 millioner pund. Ian Wright ga da sin kritiske syn på beslutningen fra Meriam London-leiren. Ian Wright har valgt Marcus Rashford i stedet for Zlatan Ibrahimovic. Han glemte ikke å gi en forklaring om valget gjennom media.

Etter å ha scoret fire mål i fire kamper i begynnelsen av Premier League sesongen, var svenskeren da ikke i stand til å produsere ytterligere mål i de siste syv league-spillene, og han fikk også kritikk fra ulike fester hardt. Zlatan Ibrahimovic fotballdrakter har en måltørke i De siste fire kampene med Manchester United i Premier League.

Ian Wright har utpekt hvem spillerne skal kjøpes av Arsenal leiren. Laget selv mistet 0-1 fra Chelsea i Emirates forrige uke.

Ian Wright, som er utenfor Arsenal, har avslørt at han er mer sikker på at Jose Mourinho burde spille Marcus Rashford som Manchester Uniteds hovedspiller i stedet for å senke den høye spilleren Zlatan Ibrahimovic.

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>